Ajuntament de Reus (header)

Con la tecnología de Traductor
English French German Japanese Russian
  Català      Mapa web

Advertisement

Cursos

Ex: 08/07/2015
Ex: 08/07/2015
Ex: (orientació ,ocupació, inserció , etc...)

Comerç i turisme

  • Desenvolupar la funció de comerç internacional per ampliar els mercats i millorar la competitivitat de l'organització, emprant els diferents instruments de l'Administració en el recolzament a l'exportació. Realitzar els tràmits de compra-venda amb els mitjans de pagament, cobrament i finançament adequats. Aplicar els incoterms 2010 i conèixer els règims econòmics, duaners i fiscals vigents.
  • .Dissenyar accions de planificació per crear i posar en marxa de productes turístics senzills, o redifinir d'altres ja existents, coneixent el potencial de les àrees territorials i del mercat turístic de la zona, així com els ajuts institucionals existents.
  • Donar les eines essencials per a fer una primera exportació. Saber posicionar un producte o servei en el mercat internacional
  • Definir estratègies per iniciar l'activitat comercial de venda en línia. Conèixer i saber utilitzar totes les funcionalitats de la plataforma Prestashop. Dissenyar i gestionar la pròpia botiga virtual incorporant les característiques del propi catàleg de productes i tots els processos de l'activitat empresarial.

Pàgines