Atenció al client en establiments de fleca, rebosteria i confiteria

Indústries alimentàries

Data :

La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost.

Entitat :

IMFE Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

30 hores

Horari :

60 dies seguits de connexió a l'aula

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

La primera matrícula és de 48€ i dóna dret a 60 dies connexió a l'aula. Cada recàrrega posterior és de 24€, i és vàlida per a 30 dies més. Per fer una recàrrega sol.licitar-la a [email protected] i Mas Carandell publicarà el rebut a la seva carpeta ciutadana perquè realitzi el pagament 

Destinat :

Majors de 18 anys


Objectius

Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Envasat i presentació dels productes de pastisseria i fleca, integrat per tres cursos: Gestió de venda de productes de fleca, rebosteria i confiteria, Exposició de productes de fleca, rebosteria i confiteria, i Atenció al client en establiments de fleca, rebosteria i confiteria. Superat l'itinerari sencer, s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0309_2: Realitzar l'envasat i la presentació dels productes de rebosteria i confiteria.


Temari

Atenció al client. Posicionament i imatge de marca. Documentació implicada en l'atenció al client. Funcions fonamentals desenvolupades en l'atenció al client. Tècniques de venda per atraure l'atenció ii despertar l'interès de la clientela. La informació subministrada pel client. Resolució de reclamacions i queixes. Tècniques en la resolució de reclamacions. Arbitratje de consum. Llei General de Defensa de persones consumidores i usuàries. Llei autonòmica de protecció al consumidor. Llei orgànica de protecció de dades.


Observacions

Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Envasat i presentació dels productes de pastisseria i fleca, integrat per tres cursos: Gestió de venda de productes de fleca, rebosteria i confiteria, Exposició de productes de fleca, rebosteria i confiteria, i Atenció al client en establiments de fleca, rebosteria i confiteria. Superat l'itinerari sencer, s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0309_2: Realitzar l'envasat i la presentació dels productes de rebosteria i confiteria. Aquesta UC forma part de la Qualificació Professional: INA107_2 rebosteria i confiteria. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Professional MP0032 Presentació i venda de productes de rebosteria i confiteria, en matricular-se en el cicle formatiu de grau mitjà: Tècnic en fleca, rebosteria i confiteria. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Formatiu MF0309_2: Envasat i presentació de productes de fleca i confiteria, del certificat de professionalitat, de nivell 2, INAF0109 rebosteria i confiteria.

Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.

INICIAR INSCRIPCIÓ