El cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus, que organitza Mas Carandell, torna amb empreses de nous sectors professionals

09/02/2023

El proper dimecres, 15 de febrer, torna a Mas Carandell el cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus, amb 4 noves sessions a càrrec d’empreses locals, que en aquesta ocasió se centraran en sectors professionals com l’agrari i forestal, els serveis de neteja, transport i logística i la indústria alimentària.

Les xerrades s’adrecen a persones en situació d’atur, en recerca de millora de feina, o bé, a aquelles que volen reorientar la seva trajectòria professional i fer un canvi cap a altres sectors per tenir més possibilitats laborals.

El regidor d’Empresa i ocupació, Carles Prats, explica la doble finalitat d’aquesta programació: per una banda donar visibilitat a àmbits professionals com a opció real d’ocupació, a persones que busquen feina; i d’altra, donar a conèixer ofertes laborals d’empreses de la ciutat, que de vegades tenen dificultats per cobrir determinades vacants.

El calendari de les properes sessions, que seran presencials a l’aulari de Mas Carandell els dimecres de 12 a 13.30h, es concreta en:

  • el 15 de febrer, centrada en el sector agrari i forestal
  • l’1 de març, al voltant dels serveis de neteja
  • el 15 de març, amb la participació d’empreses de transport i logística
  • i finalment, el 29 de març, amb la indústria alimentària com a protagonista

L’accés és lliure, prèvia inscripció a les jornades per separat. Aquesta és pot realitzar a Mas Carandell, o bé a través de l’enllaç: https://ja.cat/29SgC

L’any passat, Mas Carandell ja va organitzar 4 sessions en el marc d’aquest cicle, amb l’assistència de 169 persones. Aleshores es comptà amb la col·laboració d’una vintena de ponents d’empreses locals dels sectors industrial, alimentació i venda al detall, sostenibilitat i medi ambient i professionals independents.

El cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus  és una acció subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social - Servei Públic d’Ocupació Estatal, en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local