Data :

La inscripció al curs és oberta. Quan hi hagi un grup suficient de persones preinscrites es fixarà calendari i horari,se us comunicarà, i si us interessa, ja podreu fer efectiu el pagament de la matrícula.

Entitat :

Fundació Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

10 hores

Horari :

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

130.00 €

Destinat :

Preferentment autònoms i persones treballadores sòcies de microempreses, o bé, de cooperatives


Objectius

Sensibilitzar sobre la importància de la transformació digital de les empreses i de l'activitat empresarial i professional. Generar eines que permetin avançar en la transformació digital de les organitzacions en el marc de l'economia digital. Conèixer bones pràctiques en el marc de les actuacions orientades a l'economia digital i la ciberseguretat.


Temari

Sensibilització i instruments per avançar en la transformació digital d'empreses i professionals. Presència a internet i xarxes socials. Redefinir la relació amb els clients, nous canals de venda. Comerç electrònic. Adaptació del negoci i desenvolupament de noves línies. Productes nous i serveis nous. Redisseny de processos interns per a la millora de l'eficiència i la productivitat. La importància de la ciberseguretat.


Observacions

Curs en directe, via aplicació Zoom. S'envia enllaç a les persones participants. Bonificable a través de la FUNDAE. Aquest permet acreditar la formació requerida en el marc del programa d'ajuts Ocupació+transformació, adreçat a autònoms, microempreses i cooperatives.