Prevenció de les pèrdues i malbaratament alimentari

Agroalimentari

Data :

dl. 26/06/2023 a dt. 04/07/2023

Entitat :

Fundació Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Mas Carandell

Durada :

10 hores

Horari :

dl i dt de 9 a 11:30

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

130.00 €


Objectius

Donar a conèixer el Projecte de Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentari, en què afecta i com portar-lo a la pràctica, parlant de conceptes com la jerarquia de prioritats, les obligacions dels agents de la cadena alimentària i mesures de bones pràctiques que s'han d'implementar.


Temari

Malbaratament alimentari. Pla de prevenció de les pèrdues i el malbaratament d'aliments. Reducció del malbaratament d'aliments. Establiments i consumidor/a. Seguretat alimentària i bones pràctiques d'higiene. Redistribució d'aliments.