Gestió de venda de productes de fleca, rebosteria i confiteria

Indústries alimentàries

Data :

La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost.

Entitat :

IMFE Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

30 hores

Horari :

60 dies seguits de connexió a l'aula

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

La primera matrícula és de 48€ i dóna dret a 60 dies connexió a l'aula. Cada recàrrega posterior és de 24€, i és vàlida per a 30 dies més. Per fer una recàrrega sol.licitar-la a [email protected] i Mas Carandell publicarà el rebut a la seva carpeta ciutadana perquè realitzi el pagament 

Destinat :

Majors de 18 anys


Objectius

Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Envasat i presentació dels productes de pastisseria i fleca, integrat per tres cursos: Gestió de venda de productes de fleca, rebosteria i confiteria, Exposició de productes de fleca, rebosteria i confiteria, i Atenció al client en establiments de fleca, rebosteria i confiteria. Superat l'itinerari sencer, s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0309_2: Realitzar l'envasat i la presentació dels productes de rebosteria i confiteria.


Temari

Establiment de preus de productes de fleca, rebosteria i confiteria. Mètodes de fixació de preus. Càlcul comercial en les operacions de venda. Marges i descomptes. Gestió operativa de la venda: Mitjans de pagament. Codificació de la mercaderia. Sistema de Codi de Barres (EAN). Terminal Punt de Venda (TPV); sistemes de cobro. Llenguatges comercials: Intercanvi de Dades Electrònics (EDI). Descomptes, promocions, vals. Documentació bàsica.


Observacions

Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Envasat i presentació dels productes de pastisseria i fleca, integrat per tres cursos: Gestió de venda de productes de fleca, rebosteria i confiteria, Exposició de productes de fleca, rebosteria i confiteria, i Atenció al client en establiments de fleca, rebosteria i confiteria. Superat l'itinerari sencer, s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0309_2: Realitzar l'envasat i la presentació dels productes de rebosteria i confiteria. Aquesta UC forma part de la Qualificació Professional: INA107_2 rebosteria i confiteria. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Professional MP0032 Presentació i venda de productes de rebosteria i confiteria, en matricular-se en el cicle formatiu de grau mitjà: Tècnic en fleca, rebosteria i confiteria. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Formatiu MF0309_2: Envasat i presentació de productes de fleca i confiteria, del certificat de professionalitat, de nivell 2, INAF0109 rebosteria i confiteria.

Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.

INICIAR INSCRIPCIÓ