Promoció de productes d'imatge personal

Imatge personal

Data :

La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost.

Entitat :

IMFE Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

30 hores

Horari :

60 dies seguits de connexió a l'aula

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

La primera matrícula és de 48€ i dóna dret a 60 dies connexió a l'aula. Cada recàrrega posterior és de 24€, i és vàlida per a 30 dies més. Per fer una recàrrega sol.licitar-la a [email protected] i Mas Carandell publicarà el rebut a la seva carpeta ciutadana perquè realitzi el pagament 

Destinat :

Majors de 18 anys


Objectius

Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Assessoria i venda de productes d'imatge personal, integrat per tres cursos: Tècniques de venda de productes d'imatge personal, Promoció de productes d'imatge personal i Atenció al client. Gestió de queixes i reclamacions en la venda de productes d'imatge personal. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0352_2 Assessorar i vendre productes i serveis per a la imatge personal.


Temari

La publicitat: concepte i objectius. La campanya publicitària, el missatge i els mitjans publicitaris. La promoció de vendes: Concepte, classificació. Objectius i efectes. Instruments. La campanya promocional. Concepte i elements del marxandatge. L'ambientació general. Mobiliari, decoració, llum, color. L'ambientació olfactiva i sonora. Els punts de venda. Elements exteriors de l'establiment. Els aparadors. La publicitat en el lloc de venda.


Observacions

Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Assessoria i venda de productes de imatge personal, integrat per tres cursos: Tècniques de venda de productes de imatge personal, Promoció de productes d'imatge personal i Atenció al client. Gestió de queixes i reclamacions en la venta de productes de imatge personal. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0352_2 Assessorar i vendre productes i serveis per a la imatge personal. . Aquesta UC forma part de la Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Assessoria i venda de productes d'imatge personal, integrat per tres cursos: Tècniques de venda de productes d'imatge personal, Promoció de productes d'imatge personal i Atenció al client. Gestió de queixes i reclamacions en la venda de productes d'imatge personal. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0352_2 Assessorar i vendre productes i serveis per a la imatge personal. Aquesta UC forma part de la Qualificació professional: IMP120_2 Serveis estètics d'higiene, depilació i maquillatge. En el cas d'assolir l'acreditació oficial de la unitat de competència pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Professional MP0643 Màrqueting i venda en imatge personal, en matricular-se en el cicle formatiu de grau mitjà: Tècnic en estètica i bellesa. En el cas d'assolir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Formatiu MF0352_2: Assessorament i venda de productes i serveis per a la imatge personal, en realitzar el Certificat de professionalitat, de nivell 2, IMPP0208 Serveis estètics d'higiene, depilació i maquillatge.

Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.

INICIAR INSCRIPCIÓ