Mas Carandell participa com expositor al 24è Espai de l’Estudiant de Valls

06/03/2024

Mas Carandell és present els dies 6 i 7 de març com expositor a la 24a edició de l’Espai de l’Estudiant de Valls, amb l’objectiu de difondre la seva oferta formativa i de serveis. Durant els dos dies, Mas Carandell ofereix des del seu estand, informació i consell professional a les noies i nois dels centres educatius que visitin el certamen, així com a les famílies, particulars i als professionals del món educatiu en general, que s’hi atansin per realitzar consultes sobre opcions d’estudi i possibilitats d’ocupació. Al mateix espai, també es podrà consultar en línia les ofertes de feina del portal d’ocupació de Reus, o bé, apuntar-se als cursos que tinguin la inscripció oberta.

Aquest matí, el regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats ha participat a l’acte de inauguració al costat de diverses autoritats. Durant la visita ha apuntat que “espais com aquest, on l’orientació formativa pren el protagonisme, són bàsics per arribar als i les joves que estan finalitzant els seus estudis obligatoris i que es troben a les portes d’iniciar una nova etapa plena d’opcions i oportunitats acadèmiques. En aquest sentit, la presència de Mas Carandell és clau per difondre, a través del seu servei d’orientació, l’extensa oferta formativa de la que disposa entre els futurs alumnes”.

Enguany, l’Espai de l’Estudiant compta amb més de 60 expositors, i com a novetat tindrà accés lliure al públic en general cada tarda, de les 15.30 h i les 19.00 h, mentre que pels matins es reben les visites concertades de centres educatius.

L’Espai de l’Estudiant concentra la proposta formativa universitària i de cicles formatius de Catalunya, amb la finalitat d’apropar-la a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. L’esdeveniment té lloc a la Sala Kursaal de la capital de l’Alt Camp, essent organitzat pel Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp i l’Institut d’Estudis Vallencs, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya, i institucions i empreses compromeses amb el foment de la formació i l’ocupabilitat.

Per a més informació es pot consultar el web: http:// espaiestudiant .cat/