Liderem l’Estratègia de Desenvolupament Socioeconòmic i d’Ocupació de Reus 2021-2030


Presentació institucional

Davant d’escenaris canviants i per avançar cap a la recuperació econòmica, una de les estratègies més potents és la formació professionalitzadora. Posar-la a l’abast de la ciutadania i de les organitzacions és responsabilitat de les administracions. Per això, la regidoria d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus continua apostant per Mas Carandell, un instrument pioner en polítiques de formació i ocupació, que ha evolucionat adaptant-se als temps i necessitats, i que després de més de tres dècades continua essent imprescindible per la ciutat i pel territori.

Mas Carandell esdevé essencial per diferents raons: per afrontar processos de transició laboral, per resoldre el desajust entre les competències de les persones i les demandades de les empreses, per respondre a la digitalització i automatització creixent del treball, per dinamitzar la creació de llocs de feina i de major qualitat, per evitar desigualtats generades per l’economia de baix cost, (no originada amb la crisi, però atiada per aquesta amb el fals argument d’oferir competitivitat), i en general, per orientar davant la incertesa de tots aquests canvis que exigeix la societat.

La ciutat avança cap a la reactivació, i Mas Carandell és clau com a instrument de progrés a l’hora de liderar l’estratègia de Desenvolupament Socioeconòmic i d’Ocupació 2021-2030. Aquest paper el porta a terme d’una manera integral, intel·ligent i sostenible: treballant en xarxa des d’una perspectiva local, però també supramunicipal, col·laborant de vegades i d’altres liderant iniciatives de major abast territorial; des dels valors ètics de la igualtat i la integració de persones i col·lectius; promovent l’economia social i solidària; i d’acord amb els objectius de desenvolupament sostenible que marca la Unió Europea.

Visiteu el seu domini i comproveu que el ventall de propostes formatives i de serveis que Mas Carandell ofereix, adreçades a la ciutadania i a les empreses, a banda de ser ampli i divers, contempla aquests compromisos, oferint recursos que sempre giren al voltant d’un eix prioritari: oferir suport en el desenvolupament del vostre projecte professional i empresarial.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                        Carles Prats Alonso

                                                Regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus