T’acompanyem, des de la proximitat, en la cerca de feina, la tria del teu itinerari formatiu i l’acreditació de competències


Orientació professional

L'orientació professional té per finalitat oferir suport a les persones, de qualsevol edat i nivell formatiu, per assolir l’itinerari professional i acadèmic que més s'ajusta al seu perfil.

Mas Carandell compta amb un experimentat equip de professionals de l’orientació que, de manera molt propera i a través de diferents recursos, t’acompanyaran en la presa de decisions professionals i acadèmiques, et proporcionaran eines per millorar l’ocupabilitat i estaran al teu costat perquè elaboris, per tu mateix/a, el propi projecte de futur.

Troba el recurs que més respon a les teves necessitats!


Orientació laboral individual

A través d’una entrevista personal i a partir del teu perfil i dels teus interessos, t'ajudem a dissenyar el teu itinerari de recerca de feina posant al teu abast diversos recursos.

Si vols rebre orientació laboral personalitzada, inscriu-te, i ens posarem en contacte per concretar una cita i assessorar-te.


Programes d’orientació laboral

Si estàs en atur i busques feina, o bé, vols millorar la teva ocupabilitat actual, participa en els programes d’orientació laboral de Mas Carandell. Es tracta d’actuacions subvencionades que tenen per objectiu oferir acompanyament expert a la inserció laboral. Hi trobaràs l’assessorament que necessites. Per accedir cal inscripció com a demandant d’ocupació al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Poden combinar accions d’orientació individual i en grup, amb accions formatives i tècniques de recerca activa de feina, amb activitats en empreses del territori i amb diferents dinàmiques que facilitin l’accés al món laboral.

Coneix les opcions actuals!

Inserció laboral Mas Carandell

Dispositiu d’inserció laboral

Itineraris d'orientació laboral i accions de formació professionalitzadora, que combinen l’acció individual i en grup, per afavorir la inserció de persones en atur residents als barris del Carme, i de La Immaculada i Sol i Vista de Reus. Projecte subvencionat pel SOC en el marc del Programa Treball als barris.

Espai recerca de feina Mas Carandell

Espais de Recerca de Feina

Assessorament i suport en la recerca d’ocupació a través de 8 a 12 sessions matinals a Mas Carandell, amb una metodologia activa que fomenta l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació en la recerca de feina. Per a persones del Baix Camp en atur amb coneixements de català, castellà, informàtica i Internet. Per participar, adreça’t a la teva Oficina de Treball.

Programa promogut i impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 40% pel Fons Social Europeu Plus.

Orienta

Orienta

Té per objecte dur a terme accions d'orientació i acompanyament a la inserció laboral, i de coneixement de l'entorn productiu per millorar l'ocupabilitat de les persones en atur i persones en situació de precarietat laboral.

Actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal


 


Orientació acadèmica

Si el que vols és conèixer les opcions educatives al teu abast i rebre suport en el disseny del teu recorregut formatiu professional, inscriu-te i ens posarem en contacte per concretar una cita.

També oferim sessions d’orientació acadèmica en grup, dirigides a estudiants, docents i AFES de centres educatius. En aquest cas cal emplenar el formulari de sol·licitud i contactarem per programar una sessió i adequar-la al que necessites.


Punt d’informació i orientació d’acreditació de competències professionals

L'acreditació de competències és un procés que permet a les persones que tenen experiència laboral i/o formació no formal, però que no tenen cap mena de reconeixement oficial, puguin obtenir un certificat professional, un títol de formació professional o totes dues coses, amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat i facilitar la promoció professional.

Mas Carandell és Punt autoritzat d’informació i orientació d’aquest procés per part de l’Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

T'assessorem i t'acompanyem en el procediment de la sol·licitud i t'orientem en l’itinerari formatiu o professional segons les teves necessitats i interessos. Inscriu-te i ens posarem en contacte.

Competències professionals Mas Carandell

Punt d’orientació i avaluació ACTIC

Mas Carandell és centre orientador autoritzat i punt d’avaluació de l’ACTIC. L’acreditació ACTIC és una certificació oficial de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, expedida per la Generalitat de Catalunya, que permet acreditar el nivell de coneixements i habilitats digitals d’una persona.

Si tens més de setze anys i vols certificar els teus coneixements, pots fer la prova d’avaluació a les nostres instal·lacions. Ens trobaràs a través del cercador de centres col·laboradors de l’ACTIC.

actic 1