Som un instrument pioner en polítiques de formació i ocupació al servei de la ciutadania i del teixit productiu local


Mas Carandell

L’Institut Municipal de Formació i Empresa IMFE Mas Carandell és un organisme autònom de l’Ajuntament de Reus, creat l’any 1992, a partir del treball dut a terme pel consistori en el camp educatiu i de l’ocupació des de l’any 1988. Es reafirma com a instrument al servei de la ciutadania en matèria de formació i ocupació.

Dissenya i executa polítiques actives d’ocupació, i fomenta la cultura de l’aprenentatge al llarg de tota la vida, com a estratègia per afavorir l’ocupació i la igualtat d’oportunitats, la integració social i el desenvolupament sostenible.

La Fundació IMFE Mas Carandell, creada el 2002, contribueix a la millora de les capacitats d’adaptació als canvis tant de les empreses com dels seus recursos humans, oferint programes de formació continuada i serveis de consultoria mitjançant una oferta a mida de cada persona i de cada organització, d’acord amb les necessitats de desenvolupament del Camp de Tarragona.

L’òrgan de govern de l’Institut és el Consell general i l’òrgan de govern i administració de la Fundació és el Patronat.

icona presentacio institucional
Presentació institucional
icona politica qualitat
Política de qualitat
icona igualtat oportunitats
Compromís amb la igualtat d'oportunitats
icona prevencio riscos
Política de prevenció de riscos
icona transparencia
Portal de trasparència
icona espais equipaments
Espais i equipaments
icona treballar carandell
Treballar a Mas Carandell
icona historia
Història