Tècniques de venda de productes de imatge personal

Imatge personal

Data :

La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost.

Entitat :

IMFE Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

40 hores

Horari :

60 dies seguits de connexió a l'aula

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

La primera matrícula és de 48€ i dóna dret a 60 dies connexió a l'aula. Cada recàrrega posterior és de 24€, i és vàlida per a 30 dies més. Per fer una recàrrega sol.licitar-la a [email protected] i Mas Carandell publicarà el rebut a la seva carpeta ciutadana perquè realitzi el pagament 

Destinat :

Majors de 18 anys


Objectius

Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Assessoria i venda de productes d'imatge personal, integrat per tres cursos: Tècniques de venda de productes d'imatge personal, Promoció de productes d'imatge personal i Atenció al client. Gestió de queixes i reclamacions en la venda de productes d'imatge personal. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0352_2 Assessorar i vendre productes i serveis per a la imatge personal.


Temari

El màrqueting en les empreses d'imatge personal. La importància del client en les empreses d'imatge personal. La satisfacció dels clients. Fidelització dels clients. Característiques de l'assessorament de vendes. Fases i tècniques de venda. Servei d'assistència postvenda. Anàlisi de la informació: els informes comercials.


Observacions

Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Assessoria i venda de productes de imatge personal, integrat per tres cursos: Tècniques de venda de productes de imatge personal, Promoció de productes d'imatge personal i Atenció al client. Gestió de queixes i reclamacions en la venta de productes de imatge personal. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0352_2 Assessorar i vendre productes i serveis per a la imatge personal. . Aquesta UC forma part de la Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Assessoria i venda de productes d'imatge personal, integrat per tres cursos: Tècniques de venda de productes d'imatge personal, Promoció de productes d'imatge personal i Atenció al client. Gestió de queixes i reclamacions en la venda de productes d'imatge personal. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0352_2 Assessorar i vendre productes i serveis per a la imatge personal. Aquesta UC forma part de la Qualificació professional: IMP120_2 Serveis estètics d'higiene, depilació i maquillatge. En el cas d'assolir l'acreditació oficial de la unitat de competència pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Professional MP0643 Màrqueting i venda en imatge personal, en matricular-se en el cicle formatiu de grau mitjà: Tècnic en estètica i bellesa. En el cas d'assolir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Formatiu MF0352_2: Assessorament i venda de productes i serveis per a la imatge personal, en realitzar el Certificat de professionalitat, de nivell 2, IMPP0208 Serveis estètics d'higiene, depilació i maquillatge.

Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.

INICIAR INSCRIPCIÓ