Presentació del llibre L'espai dual, de Joan Carandell

Data:

-


Lloc:

Mas Carandell


Presentació de la primera novel·la de Joan Carandell, L'espai dual, d'Arola Editors. A càrrec de Montserrat Pagès, directora de Mas Carandell, juntament amb l'autor. L’acte comptarà amb la presència del regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats i del regidor de Cultura, Daniel Recasens.

El llibre narra en primera persona les peripècies que li passen a un encarregat avícola al Marroc, que cerca la seva redempció a través de l'escriptura, essent una novel·la dins d'una altra. Ambdues històries s'enllacen, reflecteixen entre elles i retroalimenten de manera enginyosa.

Joan Carandell (Barcelona, 1950) es va llicenciar en Ciències Físiques i Filologia Àrab i es va doctorar en Història de la Ciència Àrab. Ha exercit de professor de matemàtiques i assessor lingüístic durant trenta anys en diverses ciutats de l'estranger. És membre de la família Carandell, que va ser propietària de la masia actual i els terrenys d'aquesta, i que aleshores es coneixi com el Mas Bové. La família hi feia estades i passava els estius, i sovint era freqüentada per la intel·lectualitat de l'època.
 Ubicació

Mas Carandell

Carrer Terol, 1 (Barri Gaudí)

Tel. 977 010 850

Fax. 977 010 855

http://www.mascarandell.cat

[email protected]

Horari d'hivern: 

dl de 9h a 17h i de dt a dv de 9h a 14h 

Horari d'estiu (1 de juny al 30 de setembre):

de dl a dv de 9h a 14h 

Horari de consergeria:

de dl a dv de 8h a 21'30 h
Agost tancat