Borsa de treball permanent de personal operari de manteniment i explotació d’infraestructures, divisió d’Aigües de Reus

Les sol·licituds per prendre part en el procés selectiu es presentaran mitjançant instància al Registre d’Aigües de Reus, plaça de les Aigües,1, de Reus, o bé a l’adreça electrònica [email protected]
A la sol·licitud de participació, les persones aspirants hauran d’identificar la convocatòria, anomenada “Borsa oberta permanent de personal operari manteniment i explotació de l’Àrea d’infraestructures, Divisió Aigües de Reus, RSM, SA.”
 

Borsa de treball oberta permanent de personal operari de manteniment i explotació d’infraestructures, divisió d’Aigües de Reus.

  • Publicació Bases de selecció al BOPT: 25/04/2023
  • Període de presentació de sol·licituds: romandrà obert permanentment*. La primera data de tall és el 31/05/2023 (inclòs): s’iniciarà el procés de selecció amb les sol·licituds rebudes fins aquesta data.

(*) Tenint en compte que es tracta d'un procediment obert permanentment, en qualsevol moment es poden presentar noves sol·licituds, i actualitzar les ja existents, amb posterioritat a la data de tall fixada en aquestes bases, però no es tindran en  consideració fins a les posteriors dates concretes de tall i de realització de proves que es determinin, amb un mínim anual.


 

Responsable de l'oferta

Fundació IMFE Mas Carandell