Protocols d'allisat i arrissat permanent

Imatge personal

Data :

La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost.

Entitat :

IMFE Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

80 hores

Horari :

60 dies seguits de connexió a l'aula

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

La primera matrícula és de 48€ i dóna dret a 60 dies connexió a l'aula. Cada recàrrega posterior és de 24€, i és vàlida per a 30 dies més. Per fer una recàrrega sol.licitar-la a [email protected] i Mas Carandell publicarà el rebut a la seva carpeta ciutadana perquè realitzi el pagament 

Destinat :

Majors de 18 anys


Objectius

Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Canvis permanents en el cabell, integrat per tres cursos: Protocols d'allisat i arrissat permanent, Mètodes d'ondulació permanent, Canvis de forma permanent del cabell. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0350_2 Realitzar canvis de forma permanent en el cabell.


Temari

Allisat i arrissat permanent. Criteri de selecció de tècniques. Avantatges i inconvenients. Precaucions. Procediment, fases i pautes de realització. Variables que determinen el procés. Tècniques de neutralització: procediment, fases i pautes de realització. Avantatges i inconvenients. Precaucions. Variables que determinen el procés. Tècniques de finalització i cures posttractament. Cures per al manteniment. Tendències actuals d'allisat. Útils i cosmètica innovadora.


Observacions

Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Canvis permanents en el cabell, integrat per tres cursos: Protocols d'allisat i arrissat permanent, Mètodes d'ondulació permanent, Canvis de forma permanent del cabell. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la unitat de competència: UC0350_2 Realitzar canvis de forma permanent en el cabell. Aquesta UC forma part de la Qualificació professional: IMP119_2 Perruqueria. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència pot sol·licitar la convalidació del Mòdul professional MP0846 Canvis de forma permanent del cabell, en matricular-se en el cicle formatiu de grau mitjà: Tècnic en perruqueria i estètica capil·lar. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Formatiu MF0350_2: Canvis de forma permanent del cabell, en realitzar el Certificat de Professionalitat, de nivell 2, IMPQ0208 Perruqueria.

Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.

INICIAR INSCRIPCIÓ