Data :

La inscripció al curs és oberta. Quan hi hagi un grup suficient de persones preinscrites es fixarà calendari i horari,se us comunicarà, i si us interessa, ja podreu fer efectiu el pagament de la matrícula.

Entitat :

Fundació Mas Carandell

Durada :

6 hores

Horari :

dl de 8.30 a 14.30 hores

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

70.00 €


Objectius

Adquirir els coneixements bàsics establerts per aplicar-los a l'entorn laboral. Conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles. Pautes d’higiene, manipulació i manteniment de locals per treballar amb aliments de manera segura.


Temari

Normativa vigent. Deures de les empreses i del personal treballador. Aliments i cadena alimentària.  Higiene personal del personal manipulador. La higiene dels estris i de les instal·lacions. Control de plagues. L'eliminació de residus. La contaminació creuada.  Factors de risc de creixement bacterià. Sistema d'Anàlisi de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC). Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Test final.    


Observacions

Bonificable a través de la FUNDAE. Demaneu la gestió d'aquesta bonificació sense cost afegit al curs abans de l'inici. Actualment no existeix l'anomenat carnet de manipulador/a d'aliments, amb aquesta formació obtens el diploma acreditatiu de la formació.