Assessorament a la persona usuària en cosmètica i maquillatge

Imatge personal

Data :

La matrícula es pot realitzar tot l’any excepte a l’agost.

Entitat :

IMFE Mas Carandell

Plataforma :

Lloc :

Per internet

Durada :

50 hores

Horari :

60 dies seguits de connexió a l'aula

Modalitat :

Àmbit :

Preu :

La primera matrícula és de 48€ i dóna dret a 60 dies connexió a l'aula. Cada recàrrega posterior és de 24€, i és vàlida per a 30 dies més. Per fer una recàrrega sol.licitar-la a [email protected] i Mas Carandell publicarà el rebut a la seva carpeta ciutadana perquè realitzi el pagament 

Destinat :

Majors de 18 anys


Objectius

Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Millora de l'harmonia del rostre a través del maquillatge social, integrat per quatre cursos: Maquillatges personalitzats per a diferents actes socials, Canvis estètics en celles i pestanyes, Assessorament a la persona usuària en cosmètica i maquillatge i Anàlisi i estudi dels canvis d'imatge mitjançant el maquillatge. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0065_2 Millora l'harmonia del rostre amb estils de maquillatge social.


Temari

Assessorament i qualitat del servei. Ergonomia, higiene, desinfecció i esterilització aplicades als processos de maquillatge social. Avaluació i control de qualitat dels processos de maquillatge social. Tècniques per a mesurar el grau de satisfacció de la clientela i detectar la desviació en la prestació dels serveis de maquillatge. Criteris d'assessorament en maquillatge. Vocabulari tècnic aplicable al procés d'assessorament.


Observacions

Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE. Aquest curs forma part de l'itinerari formatiu Millora de l'harmonia del rostre a través del maquillatge social, integrat per quatre cursos: Maquillatges personalitzats per a diferents actes socials, Canvis estètics en celles i pestanyes, Assessorament a la persona usuària en cosmètica i maquillatge i Anàlisi i estudi dels canvis d'imatge mitjançant el maquillatge. Superat l'itinerari sencer s'estaria en disposició de participar en un procediment d'avaluació i acreditació de competències professionals de la Unitat de competència: UC0065_2 Millora l'harmonia del rostre amb estils de maquillatge social. Aquesta UC forma part de la Qualificació Professional: IMP120_2 Serveis estètics d'higiene, depilació i maquillatge. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Professional MP0634 Maquillatge, al matricular-se en el cicle formatiu de grau mitjà: Tècnic en estètica i bellesa. En el cas d'obtenir l'acreditació oficial de la unitat de competència es pot sol·licitar la convalidació del Mòdul Formatiu MF0065_2: Maquillatge social en realitzar el Certificat de Professionalitat de nivell 2, IMPP0208 Serveis estètics d'higiene, depilació i maquillatge.

Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.

INICIAR INSCRIPCIÓ