Nocions bàsiques de nutrició
Atenció social i sanitària
Objectius
Donar eines necessàries perquè les persones agafin consciència del binomi nutrició-salut Proporcionar una visió del que és la nutrició humana (nutrients i funcions metabòliques). Insistir en la importància de conèixer les tècniques i normes de seguretat alimentària (prevenció, higiene, manipulació, intoxicacions alimentàries...). Aportar les bases dels coneixements necessaris i actualitzats sobre dietètica i nutrició de cara a aprendre com construir una dieta equilibrada. Demostrar que tot això és imprescindible per a l'obtenció d'un estat de salut idoni, i per a la prevenció de patologies associades a una deficient alimentació. Mostrar la necessària adaptació a cada situació personal (edat, condició física, patologies més freqüents...).
Temari
Aspectes generales de la nutrició. Aliments: grups i valors nutricionals. Alimentació i etapes vitals. Nutrició i patologies associades. Conservació dels aliments. Higiene i seguretat alimentària. Biotecnologia alimentària. Nocions de legislació alimentària.
Observacions
Curs ofert a través de l'Aula Mentor. Bonificable per la FUNDAE.
Una vegada formalitzada la inscripció rebreu un enllaç per poder accedir al curs.