El web de Mas Carandell, mascarandell.cat, estrena nova imatge

17/05/2023

Mas Carandell renova el web corporatiu que difon la seva activitat incorporant canvis en el disseny, la usabilitat i l'organització dels continguts. A més de comptar amb un disseny més modern, intuïtiu i amigable, es preveu faciliti la navegació a partir d’una arquitectura més lògica de la informació i la usabilitat, a la vegada que incorpora més opcions de comunicació a la ciutadania i a les empreses.

El web anterior, en funcionament des del 2013, havia anat creixent en seccions i continguts i requeria reorganitzar la seva estructura, definir prioritats temàtiques per fer-les més accessibles, i homogeneïtzar el seu aspecte amb altres projectes de l’Ajuntament de Reus.

El nou disseny millora la navegació per a tauletes i smartphones, per la qual cosa s’ha seguit un model de disseny responsiu. La tendència actual planteja que el nombre de persones que naveguen amb aparells mòbils continua creixent.

Al nou espai digital trobareu les següents seccions:

  • Orientació, Formació i Ocupació: els serveis bàsics de Mas Carandell. Aquestes pàgines inclouen respectivament l’oferta completa de recursos disponibles per a la ciutadania

  • Empreses: recull de tots els serveis que s’ofereixen a les organitzacions de Reus i del territori

  • Projectes estratègics: una nova secció que explica els projectes més significatius que impulsa o en els que participa actualment Mas Carandell.

  • Seu e-tràmits: una altra novetat. Concentra en un únic espai els tràmits telemàtics que es poden realitzar, que està previst ampliar progressivament amb noves funcionalitats.

  • Mas Carandell: una part més institucional, que inclou aspectes organitzatius, polítiques implementades i com treballar a Mas Caradell, entre altres aspectes corporatius. I finalment,

  • Agenda i Notícies: per conèixer tota l’actualitat de l’activitat de l’entitat.

Amb el domini de sempre, mascarandell.cat