Mas Carandell renova el web corporatiu que difon la seva activitat incorporant canvis en el disseny, la usabilitat i l'organització dels continguts. A més de comptar amb un disseny més modern, intuïtiu i amigable, es preveu faciliti la navegació a partir d’una arquitectura més lògica de la informació i la usabilitat, a la vegada que incorpora més opcions de comunicació a la ciutadania i a les empreses.

Els pròxims dies 15 i 17 de maig, l'IMFE Mas Carandell organitza a les seves instal·lacions un taller de contractació administrativa pública,  adreçat a empreses i professionals perquè coneguin directament els procediments i eines per oferir bens i serveis a les entitats del sector públic. Es donarà a conèixer el règim jurídic aplicable, el funcionament del perfil del contractant i formes d'afrontar les dificultats que puguin sorgir en la relació administrativa de proveïdors entre empreses i Administració.

Ahir, 27 d’abril, va tenir lloc la segona jornada de treball del grup motor per impulsar les àrees d’activitat econòmica de Reus, promogut des de la regidoria d’Empresa i Ocupació, amb el suport de Mas Carandell. La sessió va tenir com a eix central la sostenibilitat i l’economia circular. Els representants de les empreses adherides al projecte van posar en comú accions i iniciatives que caldria impulsar als polígons d’activitat econòmica i a les empreses industrials en aquesta matèria.

Aquest dijous al matí s’ha presentat la fira de formació professional Camins d’FP que enguany acollirà la ciutat de Tarragona i que tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos els pròxims dies 26 i 27 d’abril. Aquesta fira està organitzada conjuntament entre els ajuntaments de Tarragona, Reus, Valls, Cambrils, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant; els consells comarcals del Priorat i de la Conca de Barberà; la Diputació de Tarragona; el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).

El dijous, 20 d’abril, de 10 a 14 hores, la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell organitza una nova edició de LXCO Les xerrades de la Casa d’Oficis, que tindrà lloc a la sala d’actes del Casal de les Dones, i en la que en la que intervindran professionals del territori del sector audiovisual, del disseny 3D i dels FX per explicar la seva experiència, l’adaptabilitat de la seva activitat i la innovació dels seus projectes.

L’Escola dels Oficis de Reus, el nou equipament per millorar l’oferta formativa del territori i adequar-la a les necessitats i a les demandes del teixit productiu, s’ubicarà a l’edifici municipal del Vapor Vell. L’Ajuntament de Reus realitzarà un seguit d’actuacions en aquest edifici, catalogat dins de l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, per tal de consolidar-lo i adequar-lo per ubicar noves dependències municipals.

Un total de 435 persones ocupades és el balanç que fa Mas Carandell de la inserció laboral del 2022 assolida a partir dels diversos recursos que ofereix. D’aquestes, 160 ho van fer a través de les ofertes d’empreses privades que gestiona Mas Carandell a través de l’espai borsa de portal d’ocupació reus.cat. I 275 van trobar feina arran de la participació en programes d’orientació laboral i formació per a l’ocupació.

`

Mas Carandell posa en marxa la Unitat d’Orientació Professional (UOP) del Programa Aula Mentor, un recurs creat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i finançat pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, que s’adreça a persones majors de 18 anys que vulguin millorar la seva situació laboral i/o professional, i que fins al desembre preveu atendre un mínim de 350 persones.

L’Institut Municipal de Formació i Empresa Mas Carandell de l’Ajuntament de Reus s’ha incorporat oficialment com a soci institucional al Clúster TIC Catalunya Sud aquest mes de març. Amb aquesta incorporació es reforcen el treball conjunt realitzat fins ara i l’aposta per potenciar la connexió entre els centres de formació i les empreses del sector tecnològic del territori amb necessitats formatives i de talent.

El proper dijous, 9 de març, d’11.30 a 13.30 hores, l’IMFE Mas Carandell organitza a les seves instal·lacions la jornada Els plans d’igualtat a les empreses, en la que participaran empreses locals per exposar bones pràctiques per a la integració de la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i la implementació de plans, i que també comptarà amb la col·laboració del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

Subscriu-te a Mas Carandell