L’aulari del Mas Carandell acollirà el proper divendres, 1 de desembre de 2023, a les 19 hores, la presentació de la novel·la “L’espai dual” de Joan Carandell, descendent de la família Carandell, antiga propietària de la masia i dels terrenys que allotgen l’Institut Municipal de Formació i Empresa IMFE Mas Carandell. Hi participarà en la presentació la Directora de l’IMFE Mas Carandell i l’acte comptarà amb la presència del regidor d’Empresa, Formació i Ocupació, Òscar Subirats i del regidor de Cultura, Daniel Recasens.

Mas Carandell inicia una ronda de trobades amb els sectors econòmics en el marc dels Espais d’Acció Col·lectiva. Aquests espais de trobada i cocreació, tenen per objectiu diagnosticar problemàtiques, definir reptes i potenciar projectes estratègics que tinguin impacte en la generació d’ocupació, la formació i l’impuls socioeconòmic, tant a nivell de Reus com del territori més proper. La primera trobada es va fer fa uns dies amb el sector del metall, per continuar properament amb el sector primari i les indústries alimentàries.

L'IMFE Mas Carandell ha acollit aquest divendres, 27 d’octubre, el segon Esmorzar de Territori adreçat al personal directiu i tècnic de desenvolupament local, ocupació, emprenedoria i promoció econòmica d'ens locals.

El projecte Esmorzars de Territori s’emmarca dins de la Cessetània, la xarxa que promou la col·laboració conjunta i el treball en xarxa d'agents socioeconòmics de l’àmbit de l'ocupació i el desenvolupament local del Camp de Tarragona.

Aquest mes d’octubre Mas Carandell, ha obtingut el reconeixement com a Centre de Capacitació Digital i ja forma part de la Xarxa Estatal de Centres de Capacitació Digital d’entitats locals del Ministeri d’Educació i Formació Professional en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) finançat per la Unió Europea Next Generations EU.

Ahir dijous, a la tarda, l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, va presidir l’acte de cloenda de la vuitena Casa d’oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell al Centre d’Art Cal Massó. Durant l’acte es va oferir una mostra dels treballs desenvolupats per l’alumnat al llarg del darrer any de formació i treball.

Dijous, 26 d’octubre, torna a Mas Carandell una nova edició del cicle Mercat de treball i oportunitats laborals a Reus, amb la proposta de tres noves xerrades, que en aquesta ocasió, seran a càrrec d’empreses locals referents dels àmbits construcció, instal·lacions i administració, uns sectors estratègics que creen ocupació de qualitat i que requereixen personal qualificat per adequar-se a un entorn canviant amb la irrupció de noves tecnologies i normatives. 

Aquest mes d’octubre Mas Carandell ha començat la vuitena edició del programa d’intermediació laboral 30 PLUS, que ofereix a les empreses del territori, prioritàriament de Reus, ajuts de fins a 11.340 € per contractar persones de més de 30 anys en situació d'atur que visquin a Reus. Aquest recurs permetrà subvencionar fins a 40 contractacions laborals. 

Subscriu-te a Mas Carandell