Tornen Les Xerrades de la Casa d’Oficis de Mas Carandell amb professionals del territori del sector audiovisual, del disseny 3D i dels FX

18/04/2023

El dijous, 20 d’abril, de 10 a 14 hores, la Casa d’Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell organitza una nova edició de LXCO Les xerrades de la Casa d’Oficis, que tindrà lloc a la sala d’actes del Casal de les Dones, i en la que en la que intervindran professionals del territori del sector audiovisual, del disseny 3D i dels FX per explicar la seva experiència, l’adaptabilitat de la seva activitat i la innovació dels seus projectes.

L’acte té per objectiu oferir una visió 360 del panorama professional actual dins de l’àmbit de la creació, producció i simulació audiovisual, i tot i estar pensat i adreçat a l’alumnat de la Casa d’Oficis, és d’accés lliure per a la ciutadania interessada en aquest àmbit professional, prèvia inscripció a https://ja.cat/wL5pf.

A la primera part de la sessió intervindran Albert Pujol, comissari i responsable tècnic del Festival EbreLumen de videomapping a la natura; el director de cinema, Manel Raga; i Daniel Llussà, lead FX TD a Trixter. Mentre que a la segona podrem escoltar les xerrades d’Odín Fernández, sènior 3D Artist i CEO d’Odin3D.com; del sociòleg i tècnic d’integració social, David Fernández, cofundador de la Cooperativa Càmeres i Acció; i finalment d’Àlex Espuny i Priscila Alegre, cofundadors de la Productora Lokomotoraful.

La Casa d'Oficis de Creació i producció audiovisual de Mas Carandell és un projecte ocupacional que combina la formació i contractació de 16 joves d'entre 16 i 29 anys. Enguany es troba a la seva setena edició.  Està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i cofinançada pel Ministerio de Trabajo y Economía Social - Servicio Público de Empleo Estatal, en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris.